Vacatures

Stagiair(e) HBO Engineering richting werktuigbouwkunde

Venema Installations is een full-service dienstverlener gericht op de sectoren maritiem, landbouw, transport en industrie.
Venema Installations richt zich met zijn dienstverlening voor een groot gedeelte op het gebied van industriële systeemintegratie.

De diensten bestaan uit het ontwikkelen, ontwerpen, vervaardigen, installeren en onderhouden van industriële processen, hoofdzakelijk in de mondiale bietsuikerindustrie en daarnaast in markten als rietsuiker, aardappel- en tabakindusrie. Hiermee zijn wij internationaal georiënteerd en via exportactiviteiten worden de producten en diensten in de gehele wereld afgezet, waaronder Rusland, Turkije, Egypte en Marokko.

Daarnaast heeft Venema Installtions jarenlange ervaring als las- en constructiebedrijf.
Hierdoor beschikken wij over professionals op het gebied van lastechnologie, constructie, hydraulica, pneumatiek, elektrotechniek, meet- en regeltechniek en mechanica, waarmee met name klanten in de directe periferie van de Eemshaven hun voordeel kunnen doen.

Tijdens deze stage ga je engineers ondersteunen in hun dagelijkse werkzaamheden. Je werkzaamheden bestaan uit het helpen ontwikkelen van producten en het verbeteren van bestaande producten. Onze producten moeten voldoen aan hoge eisen. Tevens wordt een groot deel in onze eigen productiefaciliteit gemaakt.
Je kan slimme oplossingen bedenken, tekent in Inventor en overlegt met meerdere afdelingen om zo tot het beste eindresultaat en product te komen.

De ervaring leert dat het initiatief dat de student tijdens zijn stage toont, bepalend is voor de aard van de werkzaamheden waar je tijdens deze boeiende stage mee in aanraking komt. Deze stage biedt je de mogelijkheid om theorie en praktijk te combineren en is een unieke kans om ervaring op te doen in je vakgebied.

Wij bieden:
- een fulltime stage;
- goede begeleiding;
- uitdagende opdrachten;
- afwisselende werkzaamheden;
- een leuke werksfeer.

Ben jij gedreven, leergierig, zelfstandig, geïnteresseerd in bedrijfsprocessen en hun medewerkers en wil jij, net als wij, nog beter worden?

Voor meer informatie over deze stageplaats kun je contact opnemen met Elly de Snaijer van de afdeling personeelszaken, tel. 0596 51 82 80